Elérhetőségek

KOV-ÉK Kft.

Cím: 9835 Mikosszéplak,
Kossuth Lajos u 19.
Telefon:
+36-30/969-2611
E-mail:
kovek2006@gmail.com


Bemutatkozás


Tisztelettel köszöntjük a honlapunkra látogató kedves érdeklődőt!

Bizonyára annak köszönhetjük kitüntető figyelmét, hogy Ön igényes lakókörnyezetére, annak átalakítására, megszépítésére törekszik. Szeretné, ha házának nem csak belső elrendezése, hanem külső megjelenése is vonzóbbá váljon, és harmonikus egységet alkosson gondozott kertjével, udvarával.
Ne böngésszen tovább, mert megtalálta, amit keresett!

A Kov-Ék 2006 Kft. 6 állandó szakemberből álló, illetve igény esetén tovább bővíthető, több évtizedes építőipari tapasztalattal rendelkező csapatának tevékenysége 5 fő területre összpontosít:

 

  • Építőipari állványok kölcsönzése, összeszerelése és elbontása.
  • Tetőfedési munkák (ácsolás, cserepezés)
Cégünk ars poeticája a minél precízebb tervezés és költségkalkuláció, valamint az első osztályú, valamennyi hazai és uniós szabványnak megfelelő anyagok használata. Ezek azért fontosak, hogy a megvalósítás munkafázisában a lehető legkevesebb negatív meglepetés érje a megrendelőt.
Sok érdeklődő ezektől való félelmében halasztja el a felújításokat vagy bizalmatlan a kivitelezővel szemben. Először ezt a bizalmat kell helyreállítani!
Ennek első lépése, hogy ingyenes költségkalkulációt készítünk az adott projektről, majd elkészítjük annak ütemtervét. Mikosszéplaki telephelyünk lévén elsősorban Vas és Zala megyék területén dolgozunk, de magas fokú mobilitásunknak köszönhetően távolabbi helyszíneken is képesek vagyunk megjelenni.

Kérjük, tekintse meg részletes ajánlatainkat, és biztosak vagyunk abban, hogy mielőbb elégedett ügyfeleink közt üdvözölhetjük Önt is!

Kov-Ék 2006 Kft.
Vissza az előző oldalra!
KOV-ÉK Kft. - Magyar